Tweede editie van Jumping Schröder vandaag van start

Tweede editie van Jumping Schröder vandaag van start
n de achtertuin van de internationale springstal BWG Stables van de gebroeders Schröder zal de tweede editie van concours Jumping Schröder Tubbergen plaatsvinden. Een nationaal concours met faciliteiten van het hoogste niveau. Van 6 t/m 10 mei 2015 zullen ruiters uit de basis- en de nationale springsport hun opwachting maken. Nadat de eerste editie geteisterd werd door zware regenval heeft BWG Stables besloten om de graspiste te laten vervangen door een speciaal aangelegde all-weather zandbodem die aan alle eisen voldoet om mooie sport te garanderen!

Het Bestuur van Jumping Schröder Tubbergen deelt vol trots mede dat oud Olympisch kampioen en regerend Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam is toegetreden tot het Bestuur.


Dit jaar zal er weer een gevarieerd programma zijn met o.a. springrubrieken voor 4, 5, 6 en 7-jarige paarden, basissport (B t/m ZZ springen) en nationale springrubrieken met als hoogtepunt de Nijboer Grote Prijs van Tubbergen (1.45m)! De nu al legendarische feestavonden zullen ook weer deel uitmaken van het programma op vrijdag- en zaterdagavond.

Jong en oud is welkom op het terrein van de BWG Stables, de toegang is vrij voor iedereen, naast mooie sport kan het publiek een bezoek brengen aan het strodorp en er zal een kinderdorp aanwezig zijn.

Het belooft wederom een combinatie te worden van topsport, fantastische faciliteiten en Twentse gezelligheid!