Tijd voor actie, neem je oranje vlaggen mee naar Jumping Amsterdam

Tijd voor actie, neem je oranje vlaggen mee naar Jumping Amsterdam

Frank Kemperman hekelde een tijdje geleden het gebrek aan kleur en vlaggen op de tribunes van de grote internationale wedstrijden. In Mechelen werd er al een oproep gedaan aan de Belgen, en nu doen we het opnieuw ... Snor die Nederlandse en Oranje vlaggen maar alvast op, en stop ze in je zak om de tribunes van Jumping Amsterdam helemaal op te fleuren!

Tijdens de Wereldbeker manche springen in Mechelen konden we het al zien, de tribunes waren er na een oproep van Frank Kemperman in de podcast "2 man & 1 paardenkop" rijkelijk gevuld met Belgische vlaggen. Dat bleek ook zijn vruchten af te werpen want na jaren kwam er eindelijk weer een Belgische overwinning uit de bus. Geen reden om ditzelfde trucje in Amsterdam niet opnieuw te doen, toch?

Breng je leukste Nederlandse of Oranje vlag mee naar de RAI en help zo zondagnamiddag tijdens de Wereldbeker manche in Amsterdam een geweldige sfeer te creëren. Geen vlag? Geen nood, trek je fraaiste oranje shirt aan, schilder je gezicht in onze Nederlandse kleuren, of laat je creativiteit de vrije loop.

Wij staan alvast te springen om jullie ideeën te zien, en zo onze Nederlandse toppers een extra zetje in de richting van een hopelijk even schitterende thuisoverwinning te geven!