Summer Equestrian Cup: Vier dagen topsport met een bruisende lifestyle atmosfeer

Summer Equestrian Cup: Vier dagen topsport met een bruisende lifestyle atmosfeer

De Summer Equestrian Cup komt dichterbij. Van 20 tot en met 23 juli opent het luxueuze Sea Coast Stables zijn deuren en verwelkomt naast de top van de sport ook jou als toeschouwer! Het evenement is de ‘place to be’ met talrijke animatie in een bruisende atmosfeer voor jong en oud.

“De organisatie telt de dagen af”, horen we van een enthousiaste Nicolas Deridder. De algemeen directeur van het event is er steevast van overtuigd dat jong en oud, wel en niet bekend met onze sport 100% zal kunnen genieten op dit vierdaagse evenement.

 

“We hebben kosten noch moeite gespaard om deze 4* wedstrijd in elkaar te steken. Niks wordt aan het toeval overgelaten of over het hoofd gezien. We mikken er dan ook op dat niemand iets te kort zal komen en willen het luxe event toegankelijk maken voor iedereen.”

 

Naast uiteraard de talrijke rubrieken die sport van de hoogste plank zullen leveren, zal er ook heel wat lifestyle aanwezig zijn op het evenement. “Het terrein zal gevuld zijn leuke dingen om te doen, te beleven, te eten of drinken,… Met partners als Krismar, Horse Pilot, Montblanc, Equistro… die elk een stand opgebouwd zullen hebben bieden we ruime variatie in ons programma. Er is ook gedacht aan mensen met een knorrige maag of een dorstige mond. Er zal een groot aanbod aan eten en drinken te vinden zijn.”

 

Laat je vooral niet tegenhouden om je kinderen mee te nemen want voor de kleinste enthousiastelingen van de sport wordt er een heuse ‘kids corner’ voorzien met tal van animatie.

 

“Op het grote terrein dat toegankelijk is voor alle bezoekers, wordt ook een gedeelte voorzien voor de mensen die op zoek zijn naar dat tikkeltje meer. Onze ‘Terrace Experience’ is voorzien van een eigen bar en zitgedeelte waar je geniet van het beste zicht op de piste. Een prestigieuze ervaring dat een gouden randje toevoegt aan het bezoek.”

 

Loop je al warm? Nodig al je vrienden uit en zak samen af richting Sea Coast Stables voor een niet te vergeten ervaring. Verzeker je snel van je ticket(s) voor de eerste editie van dit niet te missen event! 



Meer info & Tickets