Sportieve successen verzekerd met de collectie van online veiling Eye Of The Breeder

Sportieve successen verzekerd met de collectie van online veiling Eye Of The Breeder

Na een succesvolle live en online editie van de Eye Of The Breeder, is er deze week de online editie van het Belgische veilinghuis. In de collectie opnieuw een knappe selectie van veulens, jonge springpaarden en gereden paarden... alles om meteen of in de toekomst te scoren in de sport.

Bij de veulens valt meteen Ultimaro van de Molenweg Z (Utamaro d'Ecaussines Z x Ultimate Dream Z) op. Moeder van het hengstenveulen is Thierry Goffinet's 1.60m presterende Ultimate Dream Z.

Ook A-Jay van de Musschaver doet dromen. Dit hengstveulen is het eerste veulen met hengst C-Jay Z dat geveild wordt. Moeder Philadelphia Semilly (Diamant de Semilly) komt uit een 1.45/1.50m presterende stam.

Speel je liever kort op de bal? Dan is de 5-jarige Cordano VTH Z  (Cornet Obolensky) een must-have. Deze hengst heeft als moeder, Etna du Chateau en is klaar om je meteen naar je eerste prijzen te springen.

Ga je voor volledige focus op de fokkerij dan is Quiris du Charmoie (Heartbreaker) je ding! Deze merrie sprong in haar carrière tot een 1.50m niveau met Jody Bosteels in het zadel.

Ontdek de volledige collectie hier
De online veiling loopt van 16 - 18 augustus, 2023!