Sam Polleunis over Equine 74 Gastric: “Het zit hem in de details”.

Sam Polleunis over Equine 74 Gastric: “Het zit hem in de details”.
Belgische ruiter Sam Polleunis, die zeer competitief ingesteld is, brengt veel jonge paarden tot op internationaal niveau. Met het toppaard Okidoki van ’t Gelutt Z onder het zadel heeft Polleunis enkele van zijn beste resultaten kunnen neerzetten waaronder de zilveren medaille in de Sires of the World te Zangersheide in 2015 en dit jaar zijn overwinning in de Grote Prijs van Bonheiden.

Onlangs ontdekte Polleunis Equine 74 Gastric en begon hij dit te geven aan sommige van zijn paarden. Deze ervaring heeft alleen positieve gevolgen gehad.

Een paar maanden geleden werd Sam Polleunis aangeraden om Equine 74 Gastric te proberen. Na slechts enkele weken merkte hij reeds veranderingen aan sommige van zijn paarden. “Ten eerste denk ik dat het zeer belangrijk is om je paard goed te kennen als ruiter. Als je je paarden niet goed genoeg rijdt of traint zal een product als dit niet alles voor je oplossen. Maar als je als ruiter sterk genoeg bent zit het hem in de details en dan kan een product zoals Equine 74 Gastric net dat extra voordeel bieden dat je nog nodig hebt,” beklemtoont Polleunis.

Sam Polleunis merkte dat één van zijn jonge paarden niet meer zo gemotiveerd was dus besliste hij om hem Equine 74 Gastric bij te voederen. “Dit is een 6-jarig paard dat na een tijdje niet meer gemotiveerd was wanneer je hem van stal haalde. Hij leek geen zin meer te hebben om voor je te werken. Hoewel hij in het begin wel een zeer fris en gemotiveerd paard was, leek hij sinds een paar weken nergens nog zin in te hebben,” Sam legt uit dat hij ook niet 100% goed draafde. “Ik zeg niet dat hij mank was, maar hij liep niet helemaal correct. We konden niet echt een oorzaak vinden tot op het moment dat mijn veearts zei dat hij wel maagproblemen zou kunnen hebben.”

De Belgische ruiter besloot om zijn 6-jarig paard Equine 74 Gastic bij te geven en na slechts enkele weken kon hij het verschil al merken. “Na slechts 2 weken voelde ik al een verschil. Het paard draafde ook terug goed, dus dat was ook een mooie verrassing voor ons” vermeldt Sam Polleunis.

Om het product uit te testen had hij het ook aan één van zijn oudere paarden gegeven. “Met hem merkte ik niet zo een groot verschil omdat op het einde –gelukkig maar- bleek dat hij helemaal geen maagprobleem had. Maar ik moet zeggen dat het paard er geweldig uitziet sinds een paar weken. Zijn vacht blinkt, hij is in topvorm en hij voelt zich het beste van al mijn wedstrijdpaarden. Ik denk dat Equine 74 Gastric hier zeker ook toe bijgedragen heeft.

Sam Polleunis raadt Equine 74 Gastric aan aan elke ruiter die voelt dat zijn of haar paard mogelijks maagproblemen zou kunnen hebben. “Ik ben niet het type ruiter dat veel producten bijgeeft en alles probeert. Ik ben van mening dat veel problemen te maken hebben met het rijden zelf en dat je alles zo simpel mogelijk moet houden. Maar met Equine 74 Gastric ben ik ervan overtuigd dat het werkt. Ik zou het zeker aanraden aan mensen die voelen dat hun paard maagproblemen heeft of wanneer je ondervindt dat je paard veel stress heeft of niet meer gemotiveerd is. Soms denk je dat je paard serieuze problemen heeft maar dikwijls kan het veel eenvoudiger zijn dan dat. Equine 74 Gastric kan op zo een moment veel hulp bieden,” concludeert Sam Polleunis.

Meer info: KLIK HIER of contacteer Wout Daerden op 0032 495 929 919 / info@emc-sports.eu