Klaar voor een sportief succes? Nieuwe Champions Of Tomorrow maakt sublieme collectie bekend!

Klaar voor een sportief succes? Nieuwe Champions Of Tomorrow maakt sublieme collectie bekend!

"We zijn enorm trots om onze eerste collectie van de Champions Of Tomorrow bekend te kunnen maken," klinkt het bij de organisatie van Champions Of Tomorrow. De nieuwe online veiling van Arnaud Dewaele en Benny Naessens. "Elk paard hebben we vanaf zijn eerste levensjaren gevolgd. Een voor één zijn het paarden waar we zelf 100% in geloven. We zijn er immers van overtuigd dat zij de toekomst van onze sport zullen bepalen!"

In de collectie pronken 15 jonge, gereden springpaarden en 11 exceptionele embryos. Alle paarden zijn zorgvuldig geselecteerd zodat iedereen een toekomstige partner kan vinden!

Kijk zo bijvoorbeeld naar de vijfjarige BWP-merrie,  Smile: Je kan meteen aan de slag met deze fenomenaal springende merrie. Bovendien liegt haar pedigree niet! Grootmoeder is de volle zus van Olympisch goud -winnaar, Big Star!

Of ontdek de vijfjarige sBs-ruin,  Mister. De zoon van Menko vd Wellington is een uitstraling van kwaliteit, hij is eenvoudig te rijden! Een paard dat iedereen gelukkig zal maken.

Uit dezelfde vader is er ook de prachtige Sofia.  Ze is de beademing van kwaliteit, heeft bloed en reflex ...

Exceptionele embryos!

Eerder op zoek naar een investering op lange termijn? Ontdek dan de uitzonderlijke geïmplanteerde embryos in de collectie. Allemaal rechtstreeks uit Grand Prix merries of gerelateerd aan Olympische moederlijnen.

Mylord Carthago x de bekende van Klapscheut moederlijn? Dit staat voor 1.40 x 1.60 x 1.60 x 1.45 x … ongelimiteerd potentieel. Of wat dacht u van  de Belgische kampioen, Ermitage Kalone gecombineerd met de zus van de 1.60m springende Helix du Seigneur? 

Nuttige info

Online auction 11 – 13 November, 2023
Discover the collection

Wilt u de paarden testen? U kan een trial boeken via Whatsapp: Click here!
Gratis registratie is nodig voor te bieden: klik hier