Jumping Mechelen morgen van start

Jumping Mechelen morgen van start
Op vrijdag 26 december e.k. opent Jumping Mechelen haar 5-daags paardenevenement met een sterk en zeer gevarieerd programma. Van 9u00 tot 24u00 brengen wij een hele dag paardenplezier. Beleef het met ons mee!


De opening van de startdag van “Vlaanderens Kerstjumping” is traditioneel voorbehouden voor onze allerkleinsten. Van 9u00 tot 17u00 wordt de Nekkerhal een heus kinderpaleis met op de B-piste doorlopende jumpingcompetities voor pony’s en paarden, de jeugdcup VLP-LRV, ponygames en de KBC Dreamteamcup.

Het klapstuk van de Kids Day is ongetwijfeld de grote “Kids Day Show” welke doorgaat op de A-piste van 10u00 tot 12u30. Een fantastisch spektakel met adembenemende ponyraces, de super spannende mini-steeple en de showoptredens met o.a. acrobatie gebracht door “Moedig en vrij Hungaria” en een uniek optreden van Luma met haar leeuwenpony. Het klapstuk van de grote Kids Day show is ongetwijfeld het spetterend optreden van de KETNET BAND met Maureen, Thomas en wrapster Sien! En of het nog niet genoeg is, kan je na het optreden op de foto met de Ketnetters.

De namiddagsessie op de hoofdpiste start vanaf 13u00 met de JM-IM finales voor paarden, de Prijs Nekkerhal, de voorstelling van het VLP Talententeam 2015, de uitreiking van de trofee VLP Talent van het jaar 2014 en de VLP Awards.

De “Fancy Dress” proef start om 21u00. Deze uitzonderlijke attractieve en ludieke verkleedproef mag u in geen geval missen. De verschillende acts van The Spice Girls tot Love Story gebracht door internationale ruiters wordt ongetwijfeld hét showmoment van Jumping Mechelen. Dit alles wordt dan ook beoordeeld en becommentarieerd door niemand minder dan Herman Verbruggen, alias Marcske van FC De Kampioenen, en dat is meer dan lachen geblazen !

Deze openingsdag willen wij dan ook groots eindigen met het optreden van “Café Flamand”. Vanaf 22u30 brengen Peter Van De Veire en Miguel Wiels een 90 minuten durende spetterende show met de beste hits van vroeger en nu. Belle Perez en Paul Michiels zorgen voor een extra gastoptreden én hier bovenop krijgen wij nog een verrassingsoptreden van twee andere Vlaamse artiesten.

Kijk hier voor meer informatie