Immo Spotter: Riant landhuis op ca. 6ha nabij Belgische grens in Ravels!

Immo Spotter: Riant landhuis op ca. 6ha nabij Belgische grens in Ravels!

Dit landhuis is gelegen te Poppel, deelgemeente van Ravels en bevindt zich in een zeer bosrijke / groene omgeving. De eigendom bevindt zich op de grens met Nederland en bevindt zich in het midden tussen de steden Turnhout (BE) en Tilburg (NL).


KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER DEZE EIGENDOM


De eigendom omvat een woning (1983) met een tuin rondom de woning gelegen op ca. 4.422m2. Rond het perceel van de woning bevindt zich nog een groot perceel weide van ca. 56.297m2.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Via de inkomhal hebben we ook toegang tot de kelder en nog een aparte bureauruimte. Links van de inkomhal bevindt zich de zeer lichtrijke woonkamer, voorzien van open haard en geeft een prachtig zicht over de tuin. Naastgelegen bevindt zich nog een aparte zithoek of TV-kamer, deze geeft rechtstreeks toegang tot één van de terrassen. Vervolgens situeeert zich de ingerichte keuken, voorzien van Miele inbouw-apparaten. Verder omvat het gelijkvloers nog een zeer ruime multifunctionele ruimte met gastentoilet en aparte toegangsdeur. Deze ruimte is geschikt voor een bijberoep, hobbykamer of als extra opslagruimte/slaapkamer. Het gelijkvloers is grotendeels voorzien van een beige Italiaanse marmeren vloer met vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met twee vaste inloopkasten deze geeft ons toegang tot 2 slaapkamers, vwaarvan de masterbedroom ca. 48m2 groot is en voorzien van 4 vaste inloopkasten. De masterbedroom heeft een balkon een bereikbaar via 2 openslaande deuren. Naastgelegen bevindt zich de badkamer met 2 wastafels, een ligbad, inloopdouche, toilet en inloopkast. De tweede slaapkamer heeft ook een aparte wastafel. Naast de badkamer bevindt zich ook de linnenkamer en nog een aangrenzende zolderruimte, dat eventueel kan dienst doen als dressing of extra opbergruimte.

Via een vlizotrap bereiken we ook de zolder van ca. 75m2, voorzien van afgewerkte wande, plafond en een laminaatvloer.

De woning heeft rondom een prachtig aangelegde tuin voorzien van 2 vijvers en verschillende terrassen. Er is automatische zonnewering aanwezig. 

Het perceel van ca. 5,6ha bevindt zich rondom de woning en tuin en biedt tal van mogelijkheden voor een (semi-)professionele ruiter of paardenliefhebber. De weides zijn apart bereikbaar of rechtstreeks toegankelijk vanaf de woning.


Er is ook een mogelijkheid om een perceel open bos van ca. 10 ha extra aan te kopen, gelegen aan de openbare weg en recht tegenover de woning.