Hengstenspotlight: Casallito, bloed dat gegarandeerd kwaliteit levert

Hengstenspotlight: Casallito, bloed dat gegarandeerd kwaliteit levert

Het dekseizoen gaat stilaan weer van start. Daarom zullen we wekelijks een interessante hengst aan jullie voorstellen. Dit keer is het de beurt aan Casallito, een zoon van de legendarische Casall ASK. 

De 5-jarige Casallito staat nog aan het begin van zijn carrière maar elke kenner kan nu al zien dat hij geweldige kwaliteit in huis heeft. De 1m72 grote schimmelhengst is een imposante verschijning die veel bloed en adel uitstraalt. 

Hij heeft een ruime galoppade en is atletische in de manier waarop hij beweegt; Zijn eerste wedstrijdervaring deed hij op tijdens de cyclus voor jonge paarden waar hij verschillende foutloze rondes achter zijn naam noteerde. 

Een snelle blik op zijn pedigree garandeert een mooie toekomst; Zijn vader is de legendarische Casall ASK die verschillende van zijn ongeëvenaarde kwaliteiten aan zijn zoon doorgaf. Langs moederzijde stamt Casallito af van Cassini I. Een andere reden waarom de moederlijn bijzonder interessant is, is omdat hij met Can T Resist een halfbroer heeft die op 1m50 niveau actief is. 

Klik hier voor meer informatie