Final Call: Horse Select Auction biedt uitzonderlijke veulens en embryo's aan

Final Call: Horse Select Auction biedt uitzonderlijke veulens en embryo's aan

Al heel wat veilingen zijn de revue gepasseerd maar zoals ze zeggen, save the best for last... Horse Select Auction presenteert tijdens hun online veiling 25 prachtige veulens, 6 exclusieve embryo's en een uitzonderlijke fokmerrie. Bekijk de unieke selectie van Elite paarden met topkwaliteiten geselecteerd door Horse Select Auction.

De selectie omvat alleen de allerbeste paarden. Deze paarden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun afstamming, prestaties, gezondheid en temperament. Daarnaast gelooft Horse Select Auction in transparantie. Elk paard wordt uitgebreid beschreven en gefotografeerd, en veterinaire rapporten zijn beschikbaar voor uw gemoedsrust. U zult alle informatie hebben die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wacht niet langer en verzeker uw sportieve toekomst!

De organisatie licht enkele eye-catchers voor u uit...


Dionysus van Trop Z 
Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z x Air Jordan Z

Dionysus van Trop Z is een krachtpatser pur sang. Niet moeilijk als je zijn bloedopbouw ziet: Sea Coast Don’t Touch Tiji hero x Air Jordan Z x Echo van ’t Spieveld. Vader Don’t Touch is aan de weg aan het timmeren van topvererver en dit lijkt jaar na jaar altijd maar beter te worden. Denk maar aan Puskas de Kalvarie en de Zangersheide gekeurde Dourkhan Hero Z. Moeder Air Love’s Bulls eye is een 7-jarige merrie die laatst nog mooie dingen liet zien op het WK jonge paarden in Lanaken! Deze lijn gaat rechtstreeks terug op Cleo vd Bisschop, die op haar beurt moeder is van Flinstone van ’t Eigenlo. Deze is actief aan zet met Karel Cox (1.60m).


Aragon St. Hubertushoeve
Extreme 111 Z x Haico

Met Aragon St.hubertushoeve bieden wij u een zeer fris en kleurijk veulen aan. Vader Extreme 111 doet zijn naam alle eer aan. Deze imposante verschijning is een zoon van de andere 111 koning: El Barone 111! Onder het zadel van Gilles Van Hamme laat deze Extreme 111 echt extreme dingen zien. De kracht en uitstraling, de balans en de rijdbaarheid. Alles heeft hij in huis. Een streling voor het oog en een talent voor de grote sport. Moeder E.T. is een merrie van Haico x Samber. Het geliefde Samber bloed die de nodige kleur meebrengt in dit uiterst sportieve veulen. Uit deze moederlijn komt ook het 1.50m paard: Playboy.


Embryo Chacco Blue x For Pleasure

Natuurlijk kan ook een Chacco Blue embryo niet ontbreken. En wat voor een top embryo hebben we hier voor jullie in de aanbieding! Moeder For Life Hero is van For Pleasure x Jarnac De La Bonette x Jalisco B en het is deze Jalisco B merrie die de aandacht trekt in de pedigree want zij is namelijk de befaamde Fragance De Chalus! Niet alleen sprong zij zelf op internationaal 1.40m niveau maar zij staat aan de basis van maar liefst 13(!) internationaal springende paarden waaronder de bekendste Bamako De Muze, Mylord Carthago, Norton d’Eole, Arc en Ciel De Muze en ga zo maar door. Dit in combinatie met Chacco Blue, dat wordt gegarandeerd een internationale springkampioen!

Dit en veel meer tijdens de Horse Select Auction! Ontdek de volledige collectie HIER

PRAKTISCHE INFO

De veiling loopt van vrijdag 13 oktober 2023 tot en met maandag 16 oktober 2023 vanaf 20u.
Om mee te bieden moet u zich eerst gratis registreren