ESHA biedt talent en service voor ieders wensen en budget

ESHA biedt talent en service voor ieders wensen en budget

ESHA zet wederom in op kwaliteit met hun online veiling. Het indrukwekkende aanbod omvat voor elk wat wils met zowel paarden en pony’s als embryo’s en sperma. De biedingen zijn vanaf vandaag geopend en lopen tot en met zondagavond 7 mei! Voldoende tijd om u te verzekeren van uw toekomstige topper, begeleid van dierenartsrapporten.

European Sport Horse Auction (ESHA) vernieuwt elke veertien dagen hun aanbod, waar telkens tussen de 50 en 100 paarden ter veiling aangeboden worden. Zo garanderen ze om voor zowel de professionele als de amateurruiter het geschikte paard of de juiste pony te vinden. Of je nu op zoek bent naar een toffe dressuurpony of een goed springpaard, het brede aanbod van ESHA heeft voor iedereen wat. Het aanbod varieert in leeftijd, niveau, discipline, leeftijd én prijsklasse. De organisatie zet erop in om iedereen de kans te geven hun ideale match te vinden voor eerlijke prijzen, rechtstreeks van de eigenaar.

Wil je zelf een paard of pony te koop aanbieden op een gerenommeerd platform met een breed publiek van potentiële kopers? Ook dan ben je bij ESHA aan het juiste adres! De site zet in op een eerlijke en transparante manier van verkopen, waardoor je zelf de controle behoudt. Het eenvoudige aanmeldproces maakt het voor iedereen toegankelijk, met daar bovenop de professionele begeleiding van A tot Z. Klinken gunstige voorwaarden en lage veilingskosten als muziek in de oren? Overweeg dan zeker ESHA voor de verkoop van uw paard of pony!

ESHA laat niemand in de kou staan, ook niet na de (ver)koop. De organisatie biedt ondersteuning bij al wat na de geldtransfer komt kijken, van papierwerk tot transport.

Kortom: Als u kiest voor ESHA, kiest u voor service, betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid.

Benieuwd naar de lopende veiling? Neem dan HIER een kijkje.