Dressuur tijdens de tweede week van de Christmas Show in Roosendaal




Vandaag gaat de tweede week van de Christmas Show op  Ruitersportcentrum Den Goubergh in Roosendaal van start met de CDI dressuur.Na de vercheck en loting vanmiddag zal tot en met zondag 7 december de Nederlandse dressuur top voor pony’s, Junioren, young riders, Lichte Tour, Grand Prix en GP U25  op het programma staan.





Zo komen in de Grand Prix ruiters als Marlies van Baalen met Zigeuner DVB, Wijnanda van Brenk met Urbanes, Laurens van Lieren met Ulysses la Haye, Margo Timmersmans met Utah, Madeleinde Witte-Vrees met Unlimited en Thamar Zweistra met Whoopy  aan de start.

Ook zijn er weer een groot aantal dressuurruiters uit het buitenland naar Roosendaal gekomen. Dat zijn onder andere de Belgische Jeroen Devroe met Eres DL, de Duitse Anabel Balkenhol met Dablino, de Spaanse Morgan Barbançon Mestre met Vitana V, uit Zweden de amazones Juliette Ramel met Ten Points en Maria von Essen met Ferdi, de Oekraïense Inna Logutenkova met Universalis en de Amerikaanse Jennifer Hoffmann met Rubinio.

Klik hier voor het programma en de deelnemerslijsten.