De Kraal internationaal; Sport gaat hand in hand met sfeer en gezelligheid ...

De Kraal internationaal; Sport gaat hand in hand met sfeer en gezelligheid ...
Niet alleen het Europees Kampioenschap maar ook de jaarlijkse Internationale Jumping in de Kraal te Zandhoven lokt heel wat kijklustigen. Top show jumping gaat er hand in hand  met sfeer en gezelligheid.

Zo is het uitkijken naar het netwerkevent op donderdag avond. In samenwerking met BMW Centrauto zullen ruim 200 personen in de BMW lounge getrakteerd worden op een tapas menu en de gelegenheid hebben om zichzelf te profileren en te netwerken op hoog niveau. Ook jij kan deelnemen aan deze interessante avond voor 50 euro pp.

Op vrijdag start de Vlaamse avond vanaf 18.00 uur. Een avond waar onze Vlaamse trots en cultuur alle nodige aandacht verdient. In samenwerking met de abdij van Westmalle bekend van de trappist en triple van Westmalle. De Vlaamse avond wordt afgesloten met een warm-up van de huis-dj, Nicolas waarna het geluid schalt van 2Empress.

Op zaterdag avond is het Coco Spirit die optreedt na de veulenveiling. De avond wordt opgevolgd met een party onder begeleiding van dj Nicholas.






Ten slotte , last but not least , gaat Nicholas Nuyens zondag zijn culinaire lusten op ons botvieren ! Deze man met ervaring tot de absolute culinaire top zal een super lekkere menu in elkaar knutselen.








Voor verdere info en inschrijvingen.

Dieter van dyck :0479/120 002