Daar zijn de insecten weer en Amsger beschermt je paard!

Daar zijn de insecten weer en Amsger beschermt je paard!
De natuur is al altijd al een onuitputtelijke bron van inspiratie geweest. Natuurlijke mechanismen die zorgen voor afweer en herstel worden al sinds mensenheugenis bestudeerd en onderzocht. Het nabootsen en toepassen van deze natuurlijke mechanismen heeft zijn positieve effecten op het welzijn van de mens reeds bewezen!

Ons sterproduct Reacty Horse Élite is insectenwerend, deze formule is speciaal ontwikkeld voor het welzijn van uw paarden. Het is ideaal voor tijdens wedstrijden of uitstapjes, uw paard zal dankzij het product minder last hebben van vervelende insecten tijdens de activiteiten.

De samenstelling van Reacty Horse Élite is volledig natuurlijk en is ontwikkeld in samenwerking met een gevestigd bedrijf dat beschikt over ISO FSSC22000-certicering en onder andere gespecialiseerd is in essentiële oliën. Reacty Horse Élite is officieel goedgekeurd als insectenwerend middel in België, Frankrijk en Duitsland. Het product is goedgekeurd overeenkomstig de Europese REACH-verordening onder het nummer 43423, en daarnaast als insectenwerend middel klasse PT 19

ONTDEK alle producten HIER