D-Day! Vandaag rechtstreeks embryo uit Inathina Van't Ruytershof en broer/zus van Sterrehof's Ushi!

D-Day! Vandaag rechtstreeks embryo uit Inathina Van't Ruytershof en broer/zus van Sterrehof's Ushi!

Het is vandaag D-Day voor de uitzonderlijke kerstcollectie van Equestrian-Auctions.com! Vanavond vanaf 19.30 uur zal de veiling starten af te lopen. De collectie blinkt uit van het potentieel... Zonder meer: de toekomst van de springsport!

Zonder twijfel is de toekomst van de paardensport veiliggesteld met de geweldige selectie paarden en embryo's! Ontdek een toekomstige Grand Prix-merrie Dreamliner JT Z, nauw verwant aan Hardrock Z. Deze geweldige 2-jarige merrie van Defender VDS Z is wat ze een waar fenomeen noemen!

Of laat je aandacht gaan naar Ortez van de Oude Heihoef! Deze 3-jarige zoon van O’Neill van ‘t Eigenlo is een hengst in alle facetten van het woord.

Hengstenopenbaring, Ermitage Kalone tekent voor het vaderschap van de prachtige Eliott VDR Z. Een 3-jarige hengst uit een competitieve moederlijn!

Maar niet alleen de jonge paarden maken indruk met balans, vaardigheden en uitstraling ... ook de ongelooflijke selectie van ingeplante embryo's doet je dromen van een sportieve toekomst!

Ontdek het zeer zeldzame ingeplante embryo van Chacfly direct uit Inathina van ‘t Ruytershof! Dit wordt de toekomstige broer of zus van Worldcup-winnaar, Messi van ‘t Ruytershof, evenals 1,60m paarden, Luna Van ‘t Ruytershof en Messi Van ‘t Ruytershof. Grootmoeder is de beroemde Diamanthina V/h Ruytershof.

Met een garantie van sportief succes heb je misschien gemerkt het embryo door Ermitage Kalone uit 1.50m merrie, Daloubette van de Krekebeke!

Mis deze eindejaarskans niet!

Ontdek de volledige collectie op www.equestrian-auctions.com
Online veiling van 16 - 18 december!

Gratis registratie is noodzakelijk om te bieden en kan op www.bid.equestrian-auctions.com/register