Bouw van nieuw state-of-the-art Equestrian Centre in Meijel gestart!

Bouw van nieuw state-of-the-art Equestrian Centre in Meijel gestart!

Op woensdag 1 februari heeft Esther Bakker-Laplooi de aftrap gegeven van de bouw van Utopia Equestrian Estate aan de Langstraat in Meijel! Een unieke, milieuvriendelijke paardensportaccommodatie met de focus op de complete verzorging en ontzorging van zowel ruiter als paard.

Dit exclusieve hippische centrum, gelegen in Meijel, is geboren uit passie voor paarden en de kunst van het paardrijden. Het centrum biedt een exclusieve, duurzame topsportomgeving waar ruiters en paarden van over de hele wereld elkaar ontmoeten en kiezen voor de beste trainingsfaciliteiten voor zichzelf en hun paarden. Bij Utopia Equestrian Estate ligt de focus op het welzijn van paard en ruiter en zijn alle faciliteiten onder één dak te vinden.


De accommodatie beschikt over een faciliteit geschikt voor 94 paarden, een binnen- en buitenarena, paddocks, een Camera observatie systeem voor extra veiligheid en gemoedsrust.
Er zijn 9 Full-service, volledige luxe ingerichte appartement met schoonmaakservice en ontspanningsruimtes die beschikbaar zijn voor ruiters, grooms en trainers. Met een hoefsmid, dierenarts, fysiotherapeut, quarantaineruimte en 'in-house' revalidatiecentrum, een loopband, Vita-vloer en paardenspa is de zorg uitgebreid. Het ligt voor de hand dat de apparatuur high-end is.


De liefde voor dieren en de natuur is terug te vinden in elk detail, van de stallen, de appartementen en paddocks tot het zand in de arena. Dit alles zorgvuldig gekozen door de eigenaren en een team van experts.bron: Persbericht Horsecooper