Belgian Elite Auction pronkt met knappe oktober collectie!

Belgian Elite Auction pronkt met knappe oktober collectie!

Na een geslaagde editie eerder dit jaar is het jonge team van de Belgian Elite Auction opnieuw klaar enkele veulens te laten wisselen van eigenaar. Tijdens de oktober online veiling zullen 18 veulens en twee interessante embryos een nieuwe eigenaar vinden! De collectie? Die puilt van toekomst perspectief en Belgische fokkerij kwaliteit!

Oud en nieuw komen samen in deze prachtige collectie van veulens. Van 30 september tot en met 03 oktober zal de online veiling van Belgian Elite Auction enkele investeerders gelukkig maken. In de collectie is er zo Amiro du Sip's Stable, een hengstveulen uit de zus van Steve Guerdat's 1.60m Tresor of Com-Aquino Ter Scaldis Z, een hengstveulen van Commander HK Z uit een sterke Duitse moederlijn.

De merrieveulens doen dromen van een prachtige toekomst. Uit de moederlijn van enkele 1.60m jumpers zoals Candy en Dixson komt Calippa Van de Celiebrug Z of Het Contagio Z-merrieveulen, Chica Bella Vh Beeckhof Z. Tevens de zus van Tim Wilks' Ma Pomme de Tamerville. Zo pronkt onder meer Emeraldi Z, een merrieveulen van Emerald. Graag wat jong bloed? Dan kan je het zeker terugvinden in Dutchess van 't Cardosse Z, een prachtig merrieveulen van Dourkhan Hero Z 

Nuttige Info

Online veiling opent 30 september
Online veiling sluit 03 oktober
collectie: klik hier