Azelhof bereidt zich voor op CSI* Youth van 14 tem 16 april

Azelhof bereidt zich voor op CSI* Youth van 14 tem 16 april

Van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april vult het Azelhof in Lier zich met heel wat pony's en paarden en daar kun jij bij zijn! Met de nieuwe permanente stallen, een weekend gevuld met uitdagende parcours én een aantrekkelijke prijzenpot is dit opnieuw een niet te missen sportweekend. 

Op vrijdag trapt de jeugd af met rubrieken waar elke categorie aan bod zal komen maar ook de reguliere CSI1* competitie krijgt zijn plaats op de ruime buitenpistes. Ook op zaterdag kan er verder opgewarmd worden voor dé apotheose van het weekend: de hoofdrubrieken op zondag. Elke categorie krijgt zijn slotrubriek met een indrukwekkende prijzenpot op het spel! 

Maar het Azelhof staat niet enkel voor topsport, ook de sfeer en gezelligheid is altijd troef in Lier! Ontspan tussen de rubrieken door in het gezellige restaurant of smeer je keel nog even voor het supporteren. 

De ruime stallen, grote pistes met top parcoursen, het gezellige restaurant,... Kortom, een niet te missen weekend voor jong en oud. Al klaar om je in te schrijven of wil je toch nog meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op de site van het Azelhof.