Aloga lanceert sportpaardenveiling samen met Sentower Park

Aloga lanceert sportpaardenveiling samen met Sentower Park

In 2021 sloegen de broers Bertram en Harry Allen, samen met hun collega-springpaard Maxi Lill de handen in elkaar om een unieke sportpaardenveiling te organiseren. Na het succes van de inaugurele Aloga veiling, verwelkomt het team Laurens Meynaerts (CEO van Sentower Park) aan boord. Met Laurens haalt het team een ervaren event manager en sportdirecteur in huis. Laurens zal de eersteklas faciliteiten van Sentower Park omtoveren tot een opmerkelijke veiling locatie. 


De collectie van dit jaar bevat 19 topsportpaarden, gaande van 5- tot 7-jarigen. Deze paarden hebben het potentieel om door te stoten naar de top van de sport en zijn zorgvuldig geselecteerd door Maxi, Harry en Bertram. 


Corazon Z

Alle paarden in de veiling zijn gestald in Sentower Park en zijn tot 2 mei beschikbaar voor beproeving. Ga naar www.aloga-auction.com voor meer informatie over het fokken, veterinaire certificaten, video's en nog veel meer. Het online bieden begint op 2 mei om 18:00 uur CET en de live veiling zal van start gaan op 3 mei om 19:30 uur CET. 


Cicera Z

In een reactie op de veiling van dit jaar zei Bertram: "We zijn erg enthousiast voor 3 mei. We hebben een fantastisch stel paarden om te veilen en Lauren en zijn team in Sentower hebben een ongelooflijke veiling gepland. Het belooft een gedenkwaardige avond te worden."


Rolls Royce Van't Meulenhof

Om een tafel te reserveren voor de live veiling, bezoek www.aloga-auction.com en voor alle vragen in verband met betrekking tot de collectie, kunt u contact opnemen via e-mail op info@aloga-auction.com of via telefoon op +49 1520 4503072. 

Klik hier voor meer informatie.