39 toppaarden bij ESHA veiling aankomend weekend

39 toppaarden bij ESHA veiling aankomend weekend

Na een pauze van vier jaar is de paardenveiling van de ESHA in Manege Molenheide te Schijndel  terug op 9 april 2016! Met een collectie van 39 paarden waaronder afstammelingen van topverervers als Nabab de Reve, Stakkato, Eldorado van de Zeshoek, Zirroco, Charmeur en Mylord Carthago kan het niet anders dan een succes worden.


"Ik hoorde dat twee enthousiaste Belgische broers een locatie zochten om een veiling te organiseren, dus waarom niet samen met de Anglo European Studbook (AES) hengstenkeuring" vertelt Joris Van Den Oetelaar.


Hengstenkeuring en veiling organiseren op dezelfde dag was voor ons wat veel geworden geeft Van Den Oetelaar aan. Nu kan het dankzij de succesvolle veilingortanisatoren Jurgen en Dennis Swennen van de European Sport Horse Auction toch.


Een spannend maar drukke tijd dus met aankomend weekend op vrijdagavond 8 april 2016 om 19 uur de presentatie van paarden en op zaterdag 9 april 2016 vanaf 10 uur de AES hengstenkeuring, gevolgd door de ESHA veiling voor jonge, kwaliteitsvolle sportpaarden.


Voor het volledige veiling aanbod, kijk op de site van de ESHA.


Bekijk hier enkele highlights uit de veiling:



Nabab JR St. Hubertushoeve - Nabab De Reve x Voltaire x Flugel v Laroche


https://youtu.be/pRJj_EHyf0E

Heartbreaker - Harmony x Concorde x Ramiro


https://www.youtube.com/watch?v=wSYlppXjrH4

Gizmo - Charmeur x Iroko x Pele


https://youtu.be/G9mT6GAT3Eo

Bazouka Z - Balou du Rouet x Corradino x Sandro


https://youtu.be/8KZWFg5wLZk