20ste editie Jumpin’ de Weel in Nisse [AD]

20ste editie Jumpin’ de Weel in Nisse [AD]

Van 31 juli t/m 6 augustus organiseren de Weelruiters het jaarlijks terugkerende evenement  “Jumpin’ de Weel” aan de Ambachtsherendijk in Nisse.  Dit jaar vindt maar liefst de 20ste editie plaats.  7 dagen lang kan het publiek genieten van de paardensport en diverse nevenactiviteiten. De sport varieert van beginnersniveau tot en met de 1.45 hoge springrubrieken. Ook dit jaar zijn de Bixieproeven weer aanwezig voor de jeugd vanaf 4 jaar, een superleuke rubriek om een kind spelenderwijs kennis te laten maken met de wedstrijdsport.

Op maandag 31 juli  gaat Jumpin’ de Weel van start met de dressuurrubrieken paarden en pony ’s en woensdag 2 augustus ZZ-Zwaar t/m Grand Prix: ook Kader en Uitzending Wedstrijd en Avondprogramma: Kür op Muziek ZZ-Zwaar t/m GP. Donderdag tot en met zondag worden de springrubrieken verreden.

Zaterdag (5 augustus) is een dag voor een breed publiek. Naast de springrubrieken is er deze dag een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zoals ponyrijden, kinderactiviteiten, springkussen, shows en een uitgebreide fair.  

Zaterdag 5 augustus wordt het weer een groot feest met de Live Band Be Four You en DJ Arno, voor deze laatste avond heeft men een geldig toegangsbewijs nodig. Kaarten zijn te bestellen via de website: ww.jumpindeweel.nl, hier vindt u ook het programmaoverzicht.

Dankzij een flink aantal zeer gewaardeerde sponsoren is de toegang tot Jumpin’ de Weel nog steeds gratis (m.u.v. de feestavond op 5 augustus).  Voor het parkeren wordt op vrijdag, zaterdag en zondag een bijdrage gevraagd van 2,00 en op de zaterdag 5,00 per dag.

Meer info en het programma vind je HIER


Foto©: Jeroen Spoolder