Nederlandse voltigeurs tonen zich van beste kant in Zweden

Nederlandse voltigeurs tonen zich van beste kant in Zweden

De Nederlandse voltigeurs hebben afgelopen weekend tijdens de internationale voltige wedstrijd in Zweden hun visitekaartje afgegeven met twee podiumplaatsen en alle deelnemers in de top 10 in hun klasse.





Het Nationaal Juniorenteam zag het harde werken van afgelopen maanden beloond. Hun nieuwe kür werd goed ontvangen en even maakte ze zelf kans op het brons. Helaas werd in de finaleronde de muziek erg hard gespeeld waardoor hun paard Warnix werd afgeleid en het team uiteindelijk vierde werd in het eindklassement.

Charlotte Seidel, ook lid van het juniorenteam, stond individueel aan de start, zij wist zich per ronde te verbeteren en legde beslag op het zilver in de CVI Ch2*. Broer Arthur wist zich in de CVIJ2* als enige heer te plaatsen voor de finale, hij liet hierin goede oefeningen zien en werd daarmee eerste.

In de CVI3* stond Claire de Ridder aan de start met haar reservepaard Ghost Alfarvad, gelongeerd door Lasse Kristensen. Zij liet een goede en stabiele wedstrijd zien, wat resulteerde in een vierde plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.