Manege Het Zwarte Water schittert op tweede regioselectie KNHS-FNRS Springcompetitie 2019/2020

Manege Het Zwarte Water schittert op tweede regioselectie KNHS-FNRS Springcompetitie 2019/2020

Bij RSC De Drie Linden in Zeeland vond afgelopen weekend de tweede regioselectie van het nieuwe seizoen van de KNHS-FNRS Springcompetitie plaats. In de drie categorieën reden de deelnemers voor wat ze waard waren, maar de manegeruiters van Manege Het Zwarte Water waren veruit de beste.

Het werd een spannende strijd in de drie verschillende categorieën - S40, S60 en S80. De twaalf hoogstgeplaatste deelnemers per categorie gaan door naar de landelijke halve finale op 9 februari bij Stal Groenendaal in Bunschoten.



Er werden deze wedstrijden hoge punten uitgedeeld door de jury. De grote winnaar was overduidelijk Manege Het Zwarte Water uit De Mortel. In alle klassen ging de overwinning naar een ruiter die deze manege vertegenwoordigd. Hoogste score van de dag was voor Annemijn van der Aa die in de klasse S60 op Browny maar liefst 84,5 punten bij elkaar reed. In de S80 deed Silke van den Boogaard goede zaken door met Whoopy naar een totaal van 83,8 punten te rijden. In de S40 ging de overwinning naar Senna Coppens met 80 punten op Queeny.


bron: KNHS