Inschrijving eerste bezichtiging tuigpaard tot en met 12 december

Inschrijving eerste bezichtiging tuigpaard tot en met 12 december

Ook dit jaar wordt er enthousiast uitgekeken naar de jonge garde tuigpaarden die zich gaat presenteren in het kader van de hengstenselectie. De inschrijvingen van de tuigpaardhengsten zijn nog twee dagen geopend, op zondag 12 december sluiten de inschrijvingen. Wilt u uw hengst aanmelden? Dat kan via Mijn KWPN of via de agenda.


Als uw hengst in het register B geregistreerd staat is het voor u belangrijk om te weten dat volgens de reglementen, deelname aan de eerste bezichtiging uitsluitend mogelijk is, nadat u een aanvraag over de bloedvoering van de hengst bij het KWPN heeft ingediend. Na ontvangst van uw aanvraag zal de hengstenkeuringscommissie beoordelen of de bloedvoering wel passend is binnen de fokrichting Tuigpaard. Wanneer zij dit passend vind én het Algemeen Bestuur daartoe besluit, mag uw register B-hengst deelnemen aan de eerste bezichtiging.

Aanmelden

Via MijnKWPN en de agenda kunt u uw hengst direct aanmelden.  De inschrijvingen sluiten op zondag 12 december 2021.

--> Aanmelden tuigpaardhengsten

Publiek

Na de persconferentie op 14 december brengen we u middels de website op de hoogte over er publiek kan worden toegelaten tijdens de eerste bezichtiging. In beide scenario’s – met of zonder publiek - is het gehele programma live te volgen via KWPN.tv en KWPN.nl.

Bron: KWPN