Francisca den Elzen aan kop bij paramennen

Francisca den Elzen aan kop bij paramennen

In het Limburgse Kronenberg is afgelopen weekend de tweede competitiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy verreden. Met een zeer constante prestatie won Francisca den Elzen de wedstrijd.





Voor de paramenners en de enkelspannen wordt van 28 augustus tot en met 2 september op hetzelfde mooie terrein van Grandorse in Kronenberg het WK georganiseerd. Reden genoeg voor een grote groep menners in deze categorieën om nu alvast het terrein te verkennen, wat goed gevulde startlijsten opleverde.

In de goed georganiseerde wedstrijd werd Francisca den Elzen met haar Albrecht`s Hoeve`s Lars zowel in de dressuur, marathon als vaardigheid tweede. Een prestatie die aan het einde van de wedstrijd goed was voor de overwinning. Jacques Poppen bracht twee paarden aan de start. Met zijn PP ging hij ruim aan de leiding in de dressuur, maar moest in de marathon teveel terrein prijsgeven. Met PP kwam Poppen uiteindelijk op de derde plaats. Met zijn tweede troef -met de bijzondere naam- Anniek uit de Poppenkast, werd Poppen tweede.

Uitslag KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy Limburg
1. Francisca den Elzen, 126.04
2. Jacques Poppen, 131.85
3. Jacques Poppen, 149.77