Driving Valkenswaard International annuleert opnieuw

Driving Valkenswaard International annuleert opnieuw

Met diepe teleurstelling stuurt de organisatie van Driving Valkenswaard International een persbericht uit. Daarin melden ze opnieuw de annulering van het event. "We vinden het spijtig opnieuw te moeten annuleren," klinkt het.

De grootste discussie is deze met Groen & Heem. "We hebben alle opties bekeken zelf de mogelijkheid om extra stikstofrechten te verkrijgen. Maar we slagen er niet in een overeenkomst te vinden met Groen & Heem."

“Ook is de mogelijkheid van een samenwerking met Jan Tops en het team van Tops International verder onderzocht om de deelnemers te huisvesten, wat positief werd ontvangen. Maar het werd duidelijk dat de kwestie van de algemene stikstofrechten nog steeds problematisch was. Als laatste poging om een manier te vinden waarop de wedstrijd door kon gaan, probeerden we onze deelnemers net over de grens in België te stallen, maar die optie was logistiek niet mogelijk. Wij begrijpen dat andere evenementen in onze omgeving helaas ook met soortgelijke bezwaren kampen.”

Verder betuigen ze dank aan alle betrokkenen die zich hebben ingezet.


F. © Persbericht