59e editie IICH Groningen opnieuw een jaar uitgesteld

59e editie IICH Groningen opnieuw een jaar uitgesteld

Op haar site heeft de organisatie van het IICH Groningen aangekondigd dat de 59e editie opnieuw een jaar wordt uitgesteld. "Als bestuur van het IICH Groningen moeten we met pijn in ons hart mededelen dat we de 59e editie van het IICH Groningen niet laten plaatsvinden in 2021-2022. Tot voor kort waren we als bestuur en vrijwilligers volop bezig met de voorbereidingen en hoopvol dat we dit jaar weer konden genieten van onze geliefde paardensport in de Eurohal in Zuidbroek. Helaas maakt de huidige situatie rondom COVID-19 het voor ons niet mogelijk om door te gaan met de organisatie."

Het was geen gemakkelijk besluit. Als bestuur willen we niets liever dan in december starten met het concours. De organisatie van een dergelijk concours, met een duur van bijna 3 weken, moet echter wel verantwoord zijn. De gezondheid van ons allen staat boven alles. Daarnaast moet de organisatie financieel verantwoord zijn. Op dit moment is de situatie rondom COVID-19 te onzeker en kunnen we hier niet voor in staan.


Vol goede moed gaan we verder met de organisatie van de 59e editie. Deze staat gepland van 17 december 2022 tot en met 7 januari 2023. We hopen jullie dan allemaal, in goede gezondheid, te zien bij de 59e editie van het IICH Groningen.


bron: IICH Groningen