Beleef een sportieve zomer bij Longines Tops International Arena

Beleef een sportieve zomer bij Longines Tops International Arena

De Longines Tops International Arena maakt zich opnieuw op voor een druk springseizoen! Over twee dagen, op 7 juli, wordt er afgetrapt op de grote pistes van de familie Tops. Zoals altijd strijkt ook de Longines Global Champions Tour opnieuw neer in Valkenswaard, dit van 18 tot en met 20 augustus. Daarnaast verwelkomt het team dit jaar ook de WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy! 

In Valkenswaard is iedereen welkom! Jonge paarden én ruiters mogen zich laten zien tussen de 1*, 2* tot 5* ruiters van over gans de wereld. Daarnaast word je ook als fan volledig meegetrokken in de gezellige sfeer die er heerst, gaande van de sport tot het leukste entertainment. Ontdek het aanbod van het Summer Festival in de weken van 7 t/m 9 juli, 14 t/m 16 juli en nog eens van 28 t/m 30 juli. 

Tops International Arena verwelkomt nieuw concept!

De nieuwe competitie ingericht door het WBFSH is eveneens een niet te missen event. Met de Global Champions Trophy op de agenda verwelkomt Tops International een nieuw, verfrissend concept dat de toegewijde fokkers van onze toppaarden mee in de focus zet. In deze teamcompetitie komen telkens vijf paarden per leeftijdscategorie aan bod, die elk twee kwalificaties moeten rijden. In de finale verzamelen de vijftien beste teams per categorie op de grote graspiste! Dit evenement wordt ingericht in het laatste weekend van september, van 28 september tot en met 1 oktober. 

De arena wordt alvast volop voorbereid op een talrijke opkomst de ganse zomer lang! De goed gevulde zomer, verdeeld over zes evenementen, gaat deze week van start en daar kun jij nog bij zijn. Tickets voor alle evenementen zijn vanaf nu te koop. 

Meer informatie? Tops International Area