Optimus Auction pakt uit met exclusieve embryo's en veulens

Optimus Auction pakt uit met exclusieve embryo's en veulens

Embryo’s worden aangeboden van o.a. de exceptionele Grand Prix merrie Cristel, recent onder het zadel van Niels Bruynseels in het CSI5* circuit. Cristel heeft ook afgelopen zomer schitterende resultaten behaald met de Young Rider Max Sebrechts op CSI3* en CSI4* niveau. Ook de volle broer van Cristel is succesvol op 160 niveau, haar zuster op 155 niveau. Van Cristel wordt ook een volle zuster aangeboden, Danse Optima °2021, evenals een halfbroer, Inter Optimus °2021. 

www.stal-optimus.auction is geopend voor biedingen op hun embryo’s en veulens:

- moeders presteren tot 160 niveau of zijn nauw verwant met topaarden

- embryo’s en veulens uit eigen fokkerij → 0% commissie

Uit Cacacha van het Schaeck worden 3 embryo’s aangeboden. Cacacha presteerde zelf op 160 niveau met een junior ruiter. Haar dochter, Like a diamond van het Schaeck, was recent 2 de in de GP CSI5- van Samorin met Marlon Zanotelli. Haar broer, H5 just the music, was 3 de in GP CSI5* Calgary en 3de in de GP CSI5* La Baule.

Ook de moeder van Cacacha was succesvol op 160 niveau en is de zuster van E-Muze YEK 160. De 2de moeder van Cacacha is de zuster van Funky Music 160, Quarts-Musik 160 en Krapuul 160. De hengsten die gebruikt werden zijn Chacco Blue, Cumano, Emerald, Diamant, El Torreo, Cashpaid en Cavalier Russe.