GEZOCHT: Doorwinterde paardenliefhebbers met vlotte pen

GEZOCHT: Doorwinterde paardenliefhebbers met vlotte pen

Het team van Equ.Media groeit samen met de hippische sector. Om al het nieuws en de sport telkens op de voet te kunnen blijven volgen zijn we op zoek naar nieuw talent om een frisse wind te blazen doorheen onze aangeboden diensten. Heeft de paardensport geen geheimen voor jou en kun je dat omgieten in een vlotte tekst? Dan zoeken wij jou! Kom jij werken voor Equnews? 

Freelance Videograaf

Ben je gebeten door videografie en heb je daarnaast ook oog voor knappe montages? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol word je zowel ingezet voor het maken van videomateriaal voor klanten als voor onze kanalen op verschillende locaties. Dit alles giet je dan in een mooi jasje om op onze verschillende sociale media te posten. 

Freelance Redacteur

Zowel voor het sportnieuws als verschillende varia en diepte artikels voor de verschillende kanalen bestaande uit Equnews, De Paarden Gazet, Equitube,... zijn we op zoek naar redacteurs op freelance basis. Ben jij op de hoogte van alles wat speelt op de (inter)nationale paardenscène en kun je dat met een vlotte pen omgieten in een interessant artikel? Aarzel dan niet contact op te nemen!

Verkoper

Om de diensten van de verschillende kanalen breder bekend te maken zijn we op zoek naar een vlotte babbelaar. Ben je gebeten door alles wat met paarden te maken heeft en kun je daarnaast gemakkelijk connecties maken en producten aanprijzen? Wie weet ben jij dan de verkoper die wij zoeken! 

Geïnteresseerd in een rol binnen Equnews maar niet meteen een vacature gevonden die bij je aansluit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om samen te werken. 

Begint het al te kriebelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren met je motivatie en verdere informatie op editorial@equmedia.be 

Tot snel?!

Foto ©: Houou Tomita