De rubriek werd rechtstreeks op tijd gereden en had 51 deelnemers aan de start. Loewie Joppen zorgde voor het beste resultaat en kwam na een foutloze ronde op Add of Picobello Z (v. Action Breaker) op zes. Meteen op zeven volgde Marco Sas in het zadel van Joule-S (v. Camirez Fz). Claudia Kos kwam binnen de top tien op negen met Gwen Steffani (v. Chaman). De overwinning ging met ruim twee seconden voorsprong richting België en was voor Jan Mertens met Cola Tic van de Wijngaardhoeve Z (v. Corizo Z).

Ook de 1.30m rubriek kwam op naam van dezelfde Belg. Mertens boekte met Sira van Strikmolenhof Z (v. Stakatto) zijn tweede overwinning. Verder werd het podium ingevuld door Nederlandse combinaties en kwam Renee de Weert op twee met de achtjarige Fides du Mas Garnier (v. Con Air). Drie was voor Bobby Klootwijk en Savanna (v. Spartacus). 

Anthony Schreinemachers kon in de 1.20m rubriek ook de overwinning nipt niet op eigen bodem houden. In het zadel van Figaro S (v. Carthino Z) moest hij de Belg Ruben Schelstraete voor zich dulden met Cochinelle RS Z (v. Cicero). Sandra Klaessen werd hier zevende op Leonardo ES (v. Highlander C). 

Alle resultaten