De derde ESI Online veiling "Cloud Seven" van 22 tot 23 oktober

De derde ESI Online veiling "Cloud Seven" van 22 tot 23 oktober


Eerdere ESI Online "Cloud Seven" - veilingen waren een groot succes! Dit versterkt alleen maar de overtuiging van de oprichters van ESI, Otto Vaske en Henrik Klatte om alleen het beste voor u te blijven selecteren!


Otto en Henrik bieden u opnieuw, met veel plezier, een collectie van hoog niveau van 7 uitzonderlijke jonge paarden (6 hengsten en een ruin), allemaal 2 1/2 jaar oud.De nieuwe collectie omvat toekomstige toptalenten voor zowel professionele ruiters als ervaren amateurs, evenals voor Huntersklassen in de VS, en hengsten die hun voorselectie al hebben verkregen voor de hengsten keuring.Zowel de directe vaders als de vadervaders uit de moederlijnen van deze kleine en zeer aantrekkelijke collectie van springpaarden maken deel uit van de internationale gratin van jumping hengsten: we noemen hier bijvoorbeeld Verdi TN, Armitage, Chacoon Blue, Diacontinus en toekomstige stars zoals Air King en Qualito. Bijzondere aandacht ging uit naar de moederlijnen: sommige hebben al een groot aantal springpaarden op internationaal niveau geleverd, zoals Carella & Niklas Krieg , Corlanda & Mario Stevens.

De ESI heeft zijn internationale reputatie opgebouwd, en dit sedert al meer dan twintig jaren, door een veelvoud aan referenties die hun carrière eigenlijk begonnen in Klein-Roscharden: Asagan M & Qinghai - winnaars van meerdere grote prijzen onder Guido Klatte`, Varone (ex Vogelfrei) en Jos Verlooy al twee keer winnaars van het felbegeerde Belgische kampioenschap, Chacco Bay en Michael Pender - Vice Wereldkampioen van de 5-jarigen in Lanaken in 2019 evenals Armik en Capt. Brian Cournane - winnaars van verschillende Nations Cups en Grand Prix zijn slechts enkele van zoveel voorbeelden…

De veiling eindigt op 24 oktober 2020 om 20.00 uur. Om deel te kunnen nemen, moet u zich eerst registreren op de webpagina www.esi.auction. Wie zich heeft ingeschreven, kan zowel de dierenartsen rapporten zoals de radio's gaan raadplegen. Alle aanvullende informatie kan gevonden worden op de site www.esi.auction of direct bij de organisatoren Otto Vaske en Henrik Klatte, die graag al uw vragen zullen beantwoorden.


Klik hier voor de volledige collectie