Bertram Allen: "Ik wil dat de naam ALOGA symbool staat voor kwaliteit"

Bertram Allen: "Ik wil dat de naam ALOGA symbool staat voor kwaliteit"

Het aftellen is begonnen voor de 3e editie van de Aloga Auction op 1 mei in het Sentower Park te Opglabbeek. Een editie met keurig gekozen en uitzonderlijke springpaarden.

De collectie bestaat uit 18 uitzonderlijke paarden, waaronder twee indrukwekkende achtjarigen die internationaal al naam hebben gemaakt. Tot de opvallende paarden behoren ABC Saving Grace, de 6-jarige wereldkampioen uit Lanaken, Qinn C, Bertram's top zevenjarige met verschillende overwinningen, waaronder een proef op het WEF in Wellington, en Prestige, die onlangs een uitstekende prestatie leverde tijdens de Sunshine Tour. 

Bertram Allen "Ik wil dat de naam ALOGA symbool staat voor kwaliteit. Ik wil trots zijn op elk paard dat we verkopen, en ik wil dat onze klanten met absoluut vertrouwen naar ons terugkeren, keer op keer."

De veiling, onder leiding van Bertram Allen, Harry Allen, Maxi Lill en Laurens Meynaerts, belooft een onvergetelijke avond van entertainment en culinair eten te worden.

Denis Lynch over het evenement van vorig jaar: "De jongens hebben fantastisch werk geleverd met de veiling. De tijd en moeite die ze in de selectie van de paarden hebben gestoken was duidelijk en de avond zelf was ongelooflijk."

Aloga Auction stelt klanten in staat te profiteren van de expertise en passie van het team bij het vinden van de perfecte springpartner. De paarden in de veiling zijn maanden of zelfs jaren bij het team gestald en getraind, waardoor ze alleen de meest uitzonderlijke en veelbelovende jonge springpaarden kunnen selecteren.

Bieders kunnen persoonlijk ter plaatse deelnemen in het Sentower Park of online via de website van Aloga Auction. Om uw tafel te reserveren of u te registreren om te bieden, gaat u naar www.aloga-auction.com.Bron: Persbericht