Rijkleding: Helemaal hot met de Leather look

Rijkleding: Helemaal hot met de Leather look
Voorheen was een stakke leather look alleen weggelegt voor de hete dames bij een avondje uit. Maar nu deze stakke kleding look zich steeds meer inburgert in de mode zien we ook dat de trend overwaait naar de ruiter en amazone keding.

Er worden steeds ruiterbroeken gespot die voorzien zijn van een glans en leather look. Als fashion watcher houdt ik de winter en zomercollecties van ruitermerken altijd nauwlettend in de gaten om nieuwe trends te ontdekken.  Zo spotte ik onlangs iets wat ik steeds vaker tegenkom bij rijbroeken; de leather-look!

De nieuwe  trend is niet alleen stoer  maar het is ook een leuke afwisseling op het al bekende assortiment aan rijbroeken. De eerste rijbroek, gecombineerd met een coltrui, vind ik een tof idee. Deze broek kan je ook casual dragen met een leuke “motor-boot” en misstaat totaal niet tussen de gewone mode die je dagelijks in de stad ziet.

Broeken twee, drie en vijf hebben wel weer meer weg van de 'standaard'  rijbroeken die we al kennen. Desalniettemen beschikken alle broeken over fraaie leather details en zijn dus ideal als je niet meteen te avontuurlijk wil doen met je rijkleding stijl.

Al weten we niet of rijbroek vier een succes zou zijn, een volledig leren rijbroek is misschien weer iets teveel van het goede.