Outfit vd week: Klaar voor LA Masters

Outfit vd week: Klaar voor LA Masters



Deze week trekt de internationale spring top naar de Masters Grand Slam in Los Angeles. Dit luxueuze evenement trekt de top van de wereld aan alsook de internationale beau monde. De beste ruiters komen er aan de start voor de ogen van duizenden toeschouwers. Meteen een reden voor ons om eens na te kijken hoe we gekleed gaan naar dit evenement.

Aangezien Gucci de hoofdsponsor is van dit evenement focussen we ons op de kledij van dit modehuis. Algemeen mikken we op een klassieke, stijlvolle outfit. Een eenvoudige rolkraag trui combineren we met een ‘slim-fit’ jeans of ruiterbroek. Misschien wat uitdagend, maar daarom niet minder gesmaakt! We dragen een leuke sjaal om wat kleur te brengen aan de outfit en ook omdat het gewoon heel mooi staat.

Net voor we het gebouw binnen wandelen beschermen we onze ogen nog met de leuke Aviator -bril van Ray Ban. Kleur en stijl brengen we bij door de accessoires en schoenen. De Carlie Flora Canvas Horsebit Ballet Flats van Gucci passen meteen goed bij de outfit en zorgen voor een leuk contrast. Voeg daarbij de Quadrige Enamel armband van Hermès en we hebben een uitdagende, klassieke en stijlvolle outfit.

Onze belangrijkste eigendommen nemen we mee in onze leuke Gucci handtas in bruin leder. Natuurlijk kan je deze outfit ook samenstellen met de kledij van Zara, H&m, Massimo Dutti, etc… Want laat ons eerlijk zijn, hou je het bij Gucci en Hermès dan stijgt het prijskaartje al vlug naar €3.000.