Laura Kraut en Nick Skelton zetten zich in voor goede doel

Laura Kraut en Nick Skelton zetten zich in voor goede doel
De nonprofit organisatie JustWorld International wist het tij te keren op vrijdag de dertiende, zo brachten ze meer dan 600 gasten samen om geld in te zamelen voor het humanitaire werk wat de organisatie over de hele wereld uitvoert. Zo ondersteunen zij meer dan 6500 kinderen in landen als Cambodja, Guatemala en Honduras.

Dit jaar's 14e editie van het eveneemnt werd gepresenteerd door de CP Palm Beast Masters, Caryl Philips en Frank Zeis en stond in het teken van entertainment en filantropie.Sponsors op de 14th Annual JustWorld Gala: Joan en Lou Jacobs en Caryl Philips en Frank Zeiss
Dankzij de zeer genereuze giften van de sponsors en de gasten haalde de organisatie maar liefst een bedrag op van $430,000. Dit bedrag gaat naar de kinderen van JustWorld. 


Een optreden van JustWorld’s partner Project in Guatemala, Los Patojos
Visit our Facebook page for complete photo-coverage from the Gala!


Naast het gehele entertainment programma werden er door de verschillende aanwezigen ook grote projecten aangekondigd. Zo heeft Horseware Ireland meegeholpen aan het opbouwen van een vierde school op de PIO.

Emcee Steven Wilde, Auctioneer Justin Paul, and Olympic Champion Nick Skelton CBE
Olympisch Kampioen Nick Skelton hield een enthousiaste speech. Hij vroeg het publiek om hun aandacht voor dit mooie project om de kinderen te kunnen helpen. Skelton omschreef het evenement als één die je tot in het hart raakt. 

Voor JustWorld ambassadeur en voor ons beter bekend als Olympisch Kampioene Laura Kraut was er tevens nog een award. Zij werd gehonoreerd met de Andres Rodriguez Professional Ambassador Award.