H&M All In krijgt een kledinglijn naar hem vernoemd, gemaakt voor de GCL

H&M All In krijgt een kledinglijn naar hem vernoemd, gemaakt voor de GCL

All in Equestrian, een nieuw initiatief binnen de H&M Group op het gebied van paardensport, zal vanaf deze herfst een eigentijdse en functionele collectie kleding voor ruiters aanbieden. Vandaag is het team trots om hun samenwerking met GCL aan te kondigen, waarbij ze de teamkledingleverancier zullen zijn voor 2024.

De naam, All In Equestrian, is een eerbetoon aan het legendarische paard H&M All In, een van de meest succesvolle paarden aller tijden.

"Ik voel me vereerd namens H&M All In. Hij is werkelijk een legende en het is prachtig om te zien dat zijn naam blijft voortleven met dit nieuwe initiatief. Ik ben even trots om deel uit te maken van deze nieuwe reis samen met mijn teamgenoten H&M-ruiters Malin, Nicola en Olivier, waarbij we als professionele ruiters onze ervaringen kunnen delen als input voor het ontwerp van All In Equestrian," zegt Peder Fredricson, Zweeds ruiter en voormalig wereldnummer één.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met All In Equestrian aan te kondigen als de teamkledingleverancier voor het GCL-seizoen van 2024 (...) en we kijken uit naar een succesvolle reis samen in het komende seizoen," aldus een woordvoerder van GCL.Bron: Persbericht