Herfstmode trends van de LA Masters

Herfstmode trends van de LA Masters


Wanneer je vorige week rondliep bij alle standjes in het Los Angeles Convention Center tijdens de LA Masters kon je direct veel inspiratie opdoen voor de herfst mode van komend jaar.  Voor iedereen was er wat, van ruiter outfits tot kleding voor dagelijks gebruik, genoeg om als shopaholic tekeer te gaan en alles te komen voor jezelf, je paard, je trainer en al je vrienden om de komende feestdagen door te komen.  Onze Amerikaanse dames van Equnews namen de zware taak op zich (ja iemand moet het doen!) om een kijkje te nemen in  'Prestige Village' op zoek naar de beste producten voor het komende seizoen.

Processed with VSCOcam with f2 preset


Equiline (http://www.equilineamerica.com/) heeft een scala aan producten voor zowel ruiter als paard in hun Horse and Rider Boutique. Vooral dit mooie jasje ingelegd met parels sprong bij ons in het oog. Equiline speelt hier goed in op de bling-bling trend, maar doet dit subtiel en houdt het chic. Vooral in combinatie met een van de mooie blouses van de tech-lijn weet je zeker dat je in stijl de winter competities tegemoet kan gaan. En wanneer je dan toch inkopen aan het doen bent check ook meteen de bomber-jacks in verschillende fraaie kleuren om je dagelijkse stalbezoeken wat vrolijker te maken.


Processed with VSCOcam with f2 preset


Deze prachtige rijlaarzen met veters aan de voorkant stonden ook al in het toon aangevende blad In Style Magazine. Maker Der Dau (http://www.derdau.com/) verzekerde ons echter dat ze er niet alleen oogstrelend uit zien, maar zeker net zo comfortabel zijn om mee te rijden.  Het zal dan ook niet mee vallen om deze pareltjes van hagedissenleer te weerstaan. Voor een prijs van slechts $1,800 weet je zeker dat je een statement maakt, of dat nu in de ring is of erbuiten in combinatie met een classy-outfit.


Processed with VSCOcam with f2 preset


Dyon (http://www.dyon.be/) is een Belgische specialist voor dekens en gebruiksvoorwerpen in en rondom de stal. Het unieke van Dyon staldekens is dat ze geen stiksels hebben op onder andere de schoft wat zorgt voor maximaal draag comfort bij de paarden. Mocht je ze nog niet kennen, neem dan zeker een kijkje op de website om deze perfecte dekens te bestellen.


Processed with VSCOcam with f2 preset


Valencia Sport Saddlery’s viel direct op door de muur van kleurrijke Ogilvy half pads. Terwijl we daar toch aan het shoppen waren hadden we ook de kans om direct de nieuwe collectie van Cavalleria Toscana’s te bekijken. We liepen hier tegen dit mooie shirt aan wat door de lange mouwen ideaal is wanneer je chic uit wilt zien tijdens scholingswerk op stal, maar zeker niet zal misstaan op wedstrijd onder een rijjasje. Ook hebben ze een  geweldige Instagram pagina (http://instagram.com/valenciasaddlery) om iedereen op de hoogte te houden van alle trends.


Processed with VSCOcam with f2 preset


In de aanloop naar de show was het nog even spannend voor Kingsland (http://www.kingsland.no/) omdat de voorraad voor de stand opgeslagen lag in een haven dicht bij het evenement waar brand uitbrak. Gelukkig kwamen de meest producten heel aan en zag de stand er geweldig uit. En maar goed ook, want Kingsland leverde de officiële kleding voor de LA Masters. Bijna had iedereen zijn of haar souvenir van de show in rook zien op gaan. Hoe had je dan je vriendin moeten uitleggen dat je er toch echt bij was?


Processed with VSCOcam with f2 preset


Horse and Style’s was er ook met eigen Pop Up Shop en bracht de beste goodies van nu en vroeger mee. Hier kon je niet voorbij lopen aan 'the O’Shaughnessey' jas dat het resultaat is van samenwerking met topmerk Dappled Grey. De mooie heldere oranje kleur past echt bij de herfst en zal deze jas zal je warm houden in weer en wind.  Laten we eerlijk zijn toch geen enkele Nederlander kan deze jas laten hangen!