[GIVEAWAY] Win één van de 20 GRATIS WEEKENDTICKETS voor Equestrian Summer Cup

[GIVEAWAY] Win één van de 20 GRATIS WEEKENDTICKETS voor Equestrian Summer Cup

Over een maand is het zover! Dan gaat de Equestrian Summer Cup van start. Het luxueuze event op de terreinen van Gudrun Patteet’s Sea Coast Stables vormt van 20 tot en met 23 juli de place to be. De organisatie verwent ons op het 4* evenement niet enkel met topsport maar voorziet daarnaast een riante lifestyle-omkadering waar je hart sneller van zal slaan. En jij kan er GRATIS bij zijn!

Kosten noch moeite werden gespaard om van deze eerste editie meteen een knaller te maken. De Belgische top tekent alvast present met bevestiging van ruiters zoals Gregory Wathelet, Jos Verlooy, Jérôme Guery,… maar ook heel wat internationale gezichten zakken af richting Moerzeke met aanwezigheid van Lorenzo de Luca, Penelope Leprevost,…

 

Ter afwisseling van de sport op het prachtige grasterrein wordt een hele ‘lifestyle village’ voorzien met maar liefst meer dan dertig standhouders.

 

Kriebelt het al om aanwezig te zijn? Dan hebben wij goed nieuws want Equnews mag 20 GRATIS TICKETS weggeven voor deze niet te missen Equestrian Summer Cup. Het ticket geeft je toegang voor ALLE VIER DE DAGEN en laat je de volledige ervaring genieten. WAAG DUS ZEKER JE KANS!

 

WAT MOET JE DOEN?

 

-       Like zowel Equnews als Equestrian Cup op Facebook én Instagram

-       Tag met wie je graag naar Moerzeke komt deze zomer – Hoe meer vrienden, hoe meer vreugde

-       Deel dit bericht OPENBAAR op Facebook of Instagram (Vergeet Equnews en Equestrian Cup niet te taggen)