Neem een kijkje in de fashiontrends van Julie de Deken

Neem een kijkje in de fashiontrends van Julie de Deken
Julie is een Belgische bekende dressuur-goeroe die het paardrijden met de paplepel is ingegoten.

Een passie die ons “Jules” met haar beide ouders deelt. Ook bij haar begon het allemaal bij de pony’s.

Na enkele jaren werd zij een vaste waarde voor het Belgische team tijdens de Europese kampioenschappen bij de junioren & young riders. Zo behaalde ze verscheidende medailles op Belgische kampioenschappen.

Met haar eerste grote liefde Fazzino kwam de echte doorbraak: een finaleplaats op het Ek junioren en young riders in Stadl Paura.

De honger naar meer was er! Julie maakte de overstap naar U25 en bekroonde haar droom met een overwinning op het CHIO Aken in 2010 en met kers op de taart werd ze bekroond tot VLP talent van het jaar.

In 2009 kreeg Julie haar tweede grote liefde: de toen 8-jarige hengst Lucky Dance.
Lucky Dance is op dit moment Julie’s wedstrijdpaard, waar ze ook al mooie resultaten mee behaalde. Zo werd ze nipt vice-kampioen op het BK in Hulsterlo in 2014 en maakte ze deel uit van het WK team in Caen. Tijdens de kerstjumping Mechelen datzelfde jaar schreef ze de Grand Prix Special op haar naam.

Tijd om met deze ervaring iets te doen. Zo werd het lesgeven, paarden trainen en het opstarten van de YDA een groot deel van haar leven.


Deze ambitieuze dame houdt haar outfit graag eenvoudig maar toch kleurrijk en trendy.
Zonder veel op te vallen test zij samen met Monica Koole de nieuwste trends uit.

 

“Just colorful trendy”


Monica Koole, eigenaar van het merk Kingsley en de ruitershop Koole, bezorgt Julie de mooiste en nieuwste fashiontrends. Elk seizoen verzorgt Monica, Julie haar vrijetijd –en wedstrijdkleding. Ook het lederwaar voor Julie haar paarden worden gesponsord door Monica.

Julie is Monica heel dankbaar en vindt het ook fijn om met één persoon samen te werken, door, en ik citeer: ‘haar fantastische sponsor zie ik er altijd goed uit, heb ik altijd mooie outfits aan en zo kan ik mijn uitgaven beperken.’

Naast het merk Kingsley is Julie een grote fan van  Equiline, meer bepaald de rijbroeken, deze hebben een super comfortabele pasvorm en verbazen haar elk seizoen met de leukste dingen.

Op vlak van boven kleding zal je Julie voornamelijk vinden tussen de rekken van Anky & Cavalleria Toscana, zij hebben telkens opnieuw de mooiste designs en volgen geen trends, maar zijn een trend!

 
A women carries her clothes, but it’s a shoe that carries a womenTijdens het interview stelden we Julie de vraag: ‘schoenen of kleding ?
Julie vond dit een moeilijke keuze, volgens haar is dit duo onafscheidelijk! Schoenen maken een outfit af en deze zijn bij haar altijd op elkaar afgestemd.

Een ander onafscheidelijk duo is zijn de beenprotectors en de zadeldekjes voor haar viervoeters.
Deze zullen altijd, zeker op wedstrijd, bij elkaar passen.
Als wij er goed mogen uitzien, onze paarden dan zeker!


Julie! Een jonge dame die met trots haar naam op haar kleding zou dragen …
Een talentvolle amazone die we op haar bescheiden manier ijdel kunnen noemen …
Een leuke lieve meid die niet kan kiezen tussen schoenen of kleding …

Kortom een trendy chick die we nog heel veel succes verder wensen!