Eerste Paard & Partner buitenrit

Eerste Paard & Partner buitenrit
De datingsite Paard & Partner bestaat nu bijna 2,5 maand en groeit nog elke dag. Afgelopen zondag werd met vijftien deelnemers de eerste Paard & Partner buitenrit georganiseerd. bij manege Het Hoefke in Riel. Aan deze buitenrit hebben mensen meegedaan met een eigen paard, maar ook met een paard van de manege.

Initiatiefneemster Ilse Jespers: “Het was een rit van ruim 2 uur door het bos en over de heide. Na afloop was er een lunch geregeld waarbij de eerste telefoonnummers werden uitgewisseld. Het was een heel gezellige en geslaagde dag. Het fijne aan de buitenritten is dat je heel ongedwongen in contact kan komen met andere vrijgezellen. Tijdens de rit rijd je steeds naast iemand anders. Er hing een lekkere ontspannen sfeer en er is zelfs een groepsapp aangemaakt om de foto’s uit te wisselen. Dit smaakt aar meer: aanstaande zondag vindt de eerste speeddate plaats op Horse Event, we gaan om de maand een buitenrit organiseren en we gaan leuke hippische evenementen bezoeken.”

De datingsite groeit elke dag weer, nu al met meer dan 1200 profielen: “Het is mooi om te zien dat ook het aantal mannen op de site stijgt, nu al 35%. Iedere dag maken nieuwe mensen een profiel aan. Sinds drie weken hebben we betaalde lidmaatschappen voor de nieuwe gebruikers van de site. Met name de gebruikers van boven de 50 nemen contact op om ook op andere manier dan de datingsite met elkaar in contact te komen. En Paardpartner.be is ook vastgelegd, omdat we ook leden uit België hebben. In België gaan we ook evenementen organiseren waar singles elkaar kunnen ontmoeten.”

“Wat we veel horen is dat het toch wel heel fijn is dat de ander dezelfde hobby heeft. Naar schatting heeft zeker 85% van de vrijgezellen wel een profielfoto met een paard erop. Lang niet iedereen heeft een paard, maar dat is ook helemaal niet nodig. En er zijn mensen die hun account bij PaardPartner.nl hebben opgezegd omdat ze elkaar gevonden hebben. Dat is natuurlijk fantastisch!”