Corona betekent... Meer tijd voor online shoppen! Onze favoriete webshops op een rijtje

Corona betekent... Meer tijd voor online shoppen! Onze favoriete webshops op een rijtje

De Coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we allemaal aan de zetel gekluisterd zijn en niet meer naar buiten mogen. Gelukkig is deze zetel net de ideale plek om aan online shoppen te doen! Hier onze favoriete webshops op een rijtje.

Greenfield Selection: De ideale webshop voor het nodige materiaal voor paard en ruiter. Ook geschikt als je nog last minute wat stal trainingsmateriaal nodig hebt OF iemand een plezier wil doen met gepersonaliseerd verjaardagscadeau. (http://greenfieldselection.com/)

Lieven Hendrickx Horse Supplements: Deze webshop staat nog maar in zijn kinderschoenen maar zorgt er ook voor dat we alvast vooruitkijken naar de zomer wanneer zijn alom bekende trucks hopelijk terug mogen uitrijden. In deze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je paard te verzorgen (https://www.group-lh.be/


Divoza.com: Waarschijnlijk de grootste en bekendste online ruitershop van Nederland. Hier kan je zo goed als alles terugvinden. Van kleding voor jezelf, tot bitten, tot emmers. Hier vind je alles terug! (https://www.divoza.com) 


Emmers Horse Shop: Met vestigingen in de Peelbergen, Sentower Park en Hamont, is deze shop voor de meesten onder jullie wellicht geen onbekende. Door het Coronavirus moesten ze helaas al hun vestigingen sluiten, maar online blijft het team van emmers dag en nacht voor jullie klaarstaan! Je kan er onder andere kleding van Cavalleria Toscana, Equiline en Vestrum vinden. Daarnaast bieden ze ook een ruime selectie aan topmerken voor uitrustingen van je paard! (https://www.emmers.eu/nl/)


Horse2Me: Paardenuitrusting, stalbenodigdenheden of ruiteruitrusting nodig? Hier kan je alles vinden! In België is verzending bovendien gratis boven 120 euro dus het ideale excuus om alles te kopen wat je nodig hebt! Ook zij sloten omwille van het Coronavirus de deuren van hun filialen maar de webshop blijft natuurlijk 24/24 7/7 geopend. (https://horse2me.com/nl


Picobello Ruitershop: Ook deze winkel moest omwille van het Coronavirus de deuren sluiten. Online is echter de hele collectie beschikbaar. (https://www.ruitersportpicobello.be/)

Andere ruitershops die zeker een bezoekje waard zijn, zijn Cloots RuitersportLydia de HertogheKoole Ruitersport en Horze.nl

ps: Deze quarantaine-periode kan je optimaal benutten om de voeding van je paard onder de loep te nemen. Misschien heeft je paard wel nood aan extra vitamines of supplementen? In dat geval kan je altijd op de website van Vitaminalia terecht.