Darragh Kenny wint CSI5* GP in Monaco

Darragh Kenny wint CSI5* GP in Monaco

In de 5*GP in Monaco, die meetelt voor de LGCT-ranking en waar er ook Longines Ranking-punten te sprokkelen zijn, ging de overwinning naar  Darragh Kenny.


QUICK RESULT

1. Darragh Kenny - Idalville D'Esprit

2. Max Kühner - Eic Coriolis des Ilses

3. Olivier Philippaerts - H&M Legend of Love

4. Spencer Smith - Theodore Manciais

5. Edwina Tops-Alexander - Identity Vitseroel


Darragh Kenny en Idalville d'Esprit (v. Carabas van de Wateringhoeve) winnen de barrage in de CSI5* van Monaco in 37.89 en gaan zo met het grootste aandeel LR-punten lopen. Max Kühner volgt voor Oostenrijk met Eic Coriolis des Isles (v. Zandor) met een tijd van 38.07. 

Olivier Philippaerts kwam als eerste van start in de barrage en zette de tijd foutloos op scherp op 38.66. Dit deed hij met Landzauber-nazaat H&M Legend of Love. 

Spencer Smith tikte een balkje af in de barrage en eindigt zo met Theodore Manciais (v. Kashmir van 't Schuttershof) op de vierde plaats. Edwina Tops-Alexander en Identity Vitseroel (v. Air Jordan) vervolledigen de top vijf. 

Ook nog in de barrage, maar met acht fouten vinden we op de zesde plaats Alberto Zorzi en Clarina (v. Cellestial) terug. 

Verder eindigt Julien Epaillard en Billabong du Roumois (v. Mylord Carthago) op zeven, Denis Lynch en Cristello (v. Numero Uno) op acht en Sergio Alvarez Moya met Alamo (v. Ukato) op negen.

Martin Fuchs en The Sinner (v. Sanvaro) sluiten de top tien af. 


Resultaat