Stermerrie, Rendez-Vous van Paemel overleden

Stermerrie, Rendez-Vous van Paemel overleden



Stoeterij Van Paemel en Luc van Eeckhoudt hebben hun stammerrie Rendez-Vous van Paemel (Randel Z x Graphit) verloren. De merrie overleed op 24-jarige leeftijd.

Rendez-Vous is de moeder van meerdere internationale springpaarden. De bekendste daarvan is Cicero Z van Paemel (v. Carthago) die bij Zangersheide, BWP, sBs, Selle Français en AES is goedgekeurd. Ook Kingston van Paemel (v. Numero Uno) en Esperanto van Paemel (v. Nonstop) zijn nakomelingn.





“Lieve Rendez-Vous, RV’ke, la mama… met jou verliezen we de koningin van onze stal. Je grote persoonlijkheid zal hier enorm gemist worden. Een dame met karakter, bruisend van energie, maar met een gouden hart. Altijd moest je eerst geflost worden vooraleer je begon te eten. Met Cicero heb je ons natuurlijk het mooiste cadeau gegeven. Dank u voor al die mooie jaren, hoewel het er te weinig waren. Een grote leegte blijft achter nu je weg bent. Gelukkig leef je voort in al je kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. En vooral in ons hart. Slaap zacht RV”, meldt Stoeterij Van Paemel na het overlijden van de BWP-merrie.