Nickoletta E is veilingtopper op het Goresbrigde Supreme Horse Sale

Nickoletta E is veilingtopper op het Goresbrigde Supreme Horse Sale
Op dinsdag 15 november was Ierland de plaats voor één van Europa's meest exclusieve veilingen voor top springpaarden. Tijdens de Goresbrigde Supreme Horse Sale of Show Jumping werden de euro's zonder veel probleem uitgegeven. Ierland's Michael Kearins kocht de veilingtopper. Voor een totaal van 430.000 euro kocht de Ier de 9-jarige Nintender-dochter, Nickoletta E. Samen met Cameron Hanley sprong de merrie zich al meermaals in de kijker op een internationaal 1.50m niveau, oa. in Dublin en Wiesbaden.

Adrienne Dixon liet zich niet kennen en kocht maar liefst twee toppers aan. De huidige Wereldkampioen bij de zesjarigen, Killossery Kaiden verhuist binnenkort na een afkoopsom van 270.000 euro. De Lux Z-nakomeling zal samen met de 4-jarige J'Adore Flamenco naar de stallen van Dixon verhuizen. De Je T'aime Flamenco-zoon werd aangekocht voor een totaal van 130.000 Euro.

Internationale amazone, Nicola FitzGibbon haalde ook enkele euro's uit haar portefeuille. De amazone had haar oog laten vallen op de 6-jarige Focus Vendi KBS (Ars Vendi x Ard VDL Douglas). De Winnaar van de Millstreet Spring Tour voor zesjarigen en finalist van de Millstreet International young horses, verhuist voor 100.000 Euro van eigenaar.

KLIK HIER VOOR DE VERKOOPSRESULTATEN