Deelnemers VHO Trofee Springen bekend

Deelnemers  VHO Trofee Springen bekend

Tijdens de KWPN Stallion Show 2023 barst donderdagavond 2 februari de strijd om de VHO Trofee Springen los in de Brabanthallen in Den Bosch. Elf veelbelovende KWPN-goedgekeurde hengsten zullen strijden om de trofee. Het belooft een spannende strijd te worden die u zeker niet mag missen!

De VHO Trofee is jaarlijks één van de hoogtepunten van de KWPN Stallion Show. In deze rubriek springen KWPN-goedgekeurde hengsten een parcours over een hoogte van 1.40/1.50m. In 2020 was de winst voor Grandorado TN N.O.P. en Willem Greve. Welke hengst volgt Grandorado dit jaar op als winnaar van de VHO Trofee?

Elf hengsten
Chapeau TN en Kars Bonhof, Farfan M en Liesje Vrolijk, Hermantico en Henk van de Pol, Jay Star en Evie Buller, Ibolensky en Miranda Harrington, Inaico VDL en Alex David Gill, Heathrow en Jens van Grunsven, Hotspot en Mathijs van Asten, I am Codex en Doron Kuipers, Ipsthar en Bas Moerings, en Hernandez TN en Kars Bonhof gaan op donderdag 2 februari met elkaar de superspannende strijd aan om de VHO Trofee.

Fraai showprogramma
Naast de hengstenselectie van alle fokrichtingen staat er weer een fraai showprogramma in de startblokken. Zo verschijnen onder meer WK-medaillisten Glamourdale en Hermès ten tonele en worden de Horses of the Year 2022, Kjento en Grandorado TN N.O.P. gehuldigd. U ziet de medaillewinnaars van de Pavo Cup 2022 in de baan en kunt met eigen ogen hun ontwikkeling aanschouwen. Britt Dekker en Renate van Uijtert verschijnen met hun toppers in de baan onder begeleiding van een ‘Masked Trainer’ én er is een weerzien met voormalig hengstenkeuringskampioenen Blue Hors Zack en Indian Rock.

Hengstencompetities
De al goedgekeurde hengsten komen in actie tijdens de finales van de Blom Hengstencompetitie Springen en de Anemone Hengstencompetitie Dressuur, en tijdens de huldiging van de predicaathengsten. Binnenkort maken wij de deelnemende dressuur- en springhengsten bekend van de VHO Trofee. En wat dacht u van de immer spectaculaire Oregon Trofee?

Gezelligheid in het strodorp
Nieuw dit jaar zijn de fokkerscafés (met livemuziek) en de speciale middag voor de jeugd en hun ouders, waar kennis gemaakt kan worden met YouTube-sterren, zoals Esra de Ruiter van PaardenpraatTV. Tussendoor kunt u een lekker hapje eten bij de vernieuwde brasserie in de promenade. Al met al beloven wij u te trakteren op een fantastisch programma, met daarin enkel het beste van de wereld van het Nederlandse sportpaard.

bron: KWPN.nl