Hengsten Spotlight: Winningmood vd Arenberg

Hengsten Spotlight: Winningmood vd Arenberg
De imposante schimmel-hengst, Winningmood vd Arenberg sprong in zijn langdurige carrière meermaals op het podium. In zijn jongere jaren werd de hengst uitgebracht door de levende legende, Ludo Philippaerts. De Darco x Cassini I-zoon staat sinds zijn sportief pensioen eveneens ter dekking bij Studfarm Dorperheide.

Harrie Theeuwes' BWP fokproduct is goedgekeurd voor het Selle Francais, BWP, sBs, SI en SWB.

Winningmood's moeder, M.Unellie 15 (v. Cassini I) is eveneens de moeder van Richi Rich 111 (v. Chatman), Idole 111 (v. Darco) en Chippendale Z (v. Cento). Allen springend op het hoogste internationale niveau.

Winningmood heeft ongeveer 633 nakomelingen. Ondertussen bewees de hengst reeds zijn goede spring prestaties door te geven aan zijn nakomelingen. Onder andere Fleuri van de Koekelberg, Eliot DWS, Freedom van den Doorndonk, Van Schijndel's Eclips, Fidele, Fleur Roosters van Betz, Fantast C, enz. zijn nakomelingen die op het hoogste niveau springen.



Onder het zadel van Ludo Philippaerts sprong Winningmood naar de overwinning in de La Baule CSIO5* Nations Cup in 2008. Dat zelfde jaar sprong de combinatie naar de winst tijdens de CSI5* wereldbeker in Mechelen.

In 2009 nam de Portuguese amazone Luciana Diniz de teugels over van Philippaerts. Deze combinaties liet zich meermaals opvallen tijdens de verschillende Longines Global Champions Tour manches. Zo sprongen ze naar de tweede plaats in de Estoril 1.60m Grote Prijs in 2011. Dat zelfde jaar haalde de combinatie ook de derde plaats in de Oslo wereldbeker manche. Een hoogtepunt is zonder twijfel de overwinning van de CSI5* Madrid GCT Grote Prijs in 2015, alsook deze in Wenen enkele maanden later.

Meer informatie en dekvoorwaarden : KLIK HIER