Hengsten Spotlight: Hooligan de Laubry

Hengsten Spotlight: Hooligan de Laubry
Komende uit de fokkerij van Michel Haelterman's Haras de Laubry, imponeert de statige schimmelhengst Hooligan de Laubry (Clinton x Skippy II), wedstrijd na wedstrijd.

De 10-jarige BWP-hengst is goedgekeurd voor het Studbook Zangersheide en AES. In 2014 nam Damien Haelterman de teugels in handen als een echte prins op het witte paard. Samen met Hooligan sprong hij zich meermaals in de kijker.

Zowel Damien Haelterman als de fokkers van Hooligan delen unaniem de mening dat Hooligan een onbegrens vermogen beschikt en een gewillig karakter. Zijn leergierigheid is typerend voor hem.

Recent debuteerde de hengst op een internationaal 5*-niveau. Vorig jaar sprong Hooligan naar de negende plaats tijdens de Zangersheide FEI Sires of the World. In de CSI2* Grote Prijs van de Brussels Stephex Masters strandde de hengst op de zevende plaats.

Hooligan is de halfbroer van Immandra de Laubry (v. Lord Z) en Harley de Laubry (v. Nonstop), beiden actief op een internationaal 1.45m niveau. Hooligan is afkomstig uit de moederstam van Imandra de Laubry (v. Askan de Lauzelle)

Verder heeft Hooligan ook nog als half broer Chawi de Laubry (v. Parco) winnaar cyclus 5 en 6j daarna verkocht naar USA en Isis de Laubry (v. Flipper d'Elle ) die 2de was op het BK voor 6-jarigen in Gesves daarna ook verkocht werd naar USA.

De eerste nakomelingen van Hooligan zijn 2 jaar en veelbelovend op vrij springen .

Hooligan heeft diepvries sperma ter beschikking bij ERC DE MORETTE: KLIK HIER