Glock's London nakomeling uiterst succesvol in Eventing

Glock's London nakomeling uiterst succesvol in Eventing
De Britse ruiter Harry Horgan is in top vorm en boekt goede resultaten met zijn paard Frankfort, een nakomeling van Glock's London. Het bijzondere aan Frankfort is dat hij niet in het springen actief is, maar een top eventing paard is. En binnenkort zal de combinatie hun eerste CIC** rijden in de Rockingham Horse Trial vanaf de 19 tot 21 Mei.

De hengst Glock's London (v. Nabab de Rêve) is natuurlijk een bewezen springtopper en ook in de fokkerij laat hij ondertussen zijn sporen na. De 15-jarige BWP heeft met Gerco Schröder veel top resultaten geboekt waaronder misschien wel hals hoogtepunt een zilveren medaille op de Olympische spelen van London 2012. Glock's London was ook in het Nederlands team een vaste waarde en behoorde tot de equipe die op de WEG in Caen van 2014 een gouden medaille veroverde

Maar genoeg gesproken over Glock's London,. Frankfort is een misschien wel de enige eventer die London als vader heeft.  Het paard kwam in Engeland via Stal Maarten Kamphuis en werd op de Brightwells Elite Auction aangekocht door zijn huidige ruiter toen hij  3 jaar oud was. We zien niet elke dag een nakomeling van Glock's London op Eventing wedstrijden maar "Franck" is wel een toekomstige elite.

De 7-jarige paard heeft deze jaar zijn eerste intermediate show gereden en is nu klaar voor zijn eerste internationaal wedstrijd maken op de CIC** in Rockingham Horse Trial vanaf de 19 tot de 21 Mei. Vorige jaar eindigde Frankfort op de vijfde plaats in de CICYH* in Aldon.

In de toekomst zullen we veel van deze combinatie horen en we hopen de best aan Harry en Frankfort voor zijn eerste internationaal wedstrijd.