Dallas Vegas Batilly wint kampioenschap driejarigen in Lyon

Dallas Vegas Batilly wint kampioenschap driejarigen in Lyon
Gisteravond stond het kampioenschap driejarigen centraal tijdens het Equita in Lyon, Frankrijk. De Cap Kennedy-dochter, Dallas Vegas Batilly scoorde in de finale ronde, onder het zadel, een vol punt beter dan Diva du Leon die op dat moment aan de leiding stond. De Selle Français merrie sprong zo naar de uiteindelijk winst.

Diva du Leon (v. Classic Bois Margot) noteerde bij het vrijspringen een topscore van 17,25 punten. Dallas Vegas Batilly had op dat moment slechts een zesde plaats met 16,38 punten. Uiteindelijk won de merrie de titel met 16,04 punten.

Diva du Leon volgde met 16,02 punten, terwijl het brons voor Dedicace de Solama (v. Classic Bois Margot) was weggelegd. Dit met een totaal van 15,93 punten.

De nummers twee en drie na het vrijspringen, Djila du Mont (v. Lando) en Goldfever-dochter Doris des Songes zakten naar de vierde en achtste plaats.

De Kannan-dochter Danae de Flusel kreeg de meeste punten voor het springen onder het zadel, 16,50 punten. De merrie eindigde in het eindklassement op de twaalfde plaats.

Klik hier voor de uitslag.